Щастя це

Щастя - це ділитися світлом, любити. Поділіться зі світом своїм ЩАСТЯМ. Ставайте нашими героями і партнерами.

 

Зробіть світ щасливішим! Поділіться своїм щастям!

Притчі Бруно Ферреро

Читайте на НародUA історії для душі - притчі - від Бруно Ферреро з книги "365 коротких історій для душі"


 

Ця притча від Бруно Ферреро - про любов до ближніх.

Ця притча Бруно Ферреро - про любов. Поблизу джерела мешкало багато пустельників. Кожен із них збудував собі свою хатину і проводив усі дні у глибокій тиші, у роздумах і молитвах. Кожен у зосередженні взивав до Божої присутности.

Притча Бруно Ферреро - про те, що чекати Бога, слушного часу чи достойної людини не варто - вони уже тут, з нами.

Притча Бруно Ферреро - про здатність бачити не лише очима, а також про здатність пізнавати. Якщо ми зможемо пізнати себе, то зможемо пізнати й світ.

Притча Бруно Ферреро - про безцінні речі, які люди часто дарують одне одному, але фактично ніколи не помічають і не цінують цього.

Пропонуємо притчу Бруно Ферреро про страждання людини і те, чи може Бог вимагати від нас щось, якщо ми змушені пройти через усі ці випробування.

Притча Бруно Ферреро - про те, в чому полягає справжня сутність і сила людини.

Сьогоднішня притча для душі Бруно Ферреро - про любов. Як зазначає автор, щастя - це любов.

Притча Бруно Ферреро - про здатність очиститися. Іноді сльози можуть зробити в душі те, що не може розум.

Ця душевна притча Бруно Ферреро - про прощення, яке робить людину схожою на Бога.