Щастя це

Щастя - це ділитися світлом, любити. Поділіться зі світом своїм ЩАСТЯМ. Ставайте нашими героями і партнерами.

 

Зробіть світ щасливішим! Поділіться своїм щастям!


30 Серп 2015

Софія Романів: «Щастя - це пробачати і дякувати»

Автор 
Читайте більше в рубриці Щастя: люди
 

Софійка Романів - героїня Щастя на Народ UA. 

- Кожна людина часом запитує себе, що таке щастя, чи вона щаслива і т.п. Для когось щастя – це бути успішною, багатою людиною, для когось – жити заради свого задоволення, нічим не перейматися... А я вважаю, що щастя – це рідні, які завжди готові тебе підтримати у важку хвилину, вірні, життєрадісні друзі.

Людина може мати все, що їй необхідно, але бути нещасною. Адже, коли ти думаєш лише про себе, життя втрачає сенс.

Зате коли бачиш усміхнену людину, тобі також хочеться усміхнутися, особливо, якщо причиною усмішки є ти сам. Щастя – це бути з Богом, вірити в Його доброту, любов, ласку до нас і пам'ятати, що Він завжди з нами. Щаслива та людина, яка знає, для чого вона живе і постійно йде до своєї мети, але щастя не дається так просто.

Для того, щоб бути щасливим, потрібно докласти певних зусиль, іноді навіть немалих. Також щастя залежить від того, як ми сприймаємо різні події з життя, від способу нашого мислення. Не треба ображатися на людей і витрачати наш дорогоцінний час на заздрощі, образи. Адже його ми ніколи не зможемо повернути чи купити за гроші.

"Якщо ви страждаєте від несправедливості нехорошої людини – вибачте її, а то буде дві нехороші людини", – казав Св. Августин. Щасливими ми можемо бути лише тоді, коли наша душа чиста. Тому потрібно якомога частіше ходити до Святої Сповіді та приймати Святе Причастя, бо наша душа постійно прагне до святості.

Потрібно молитися Богу, дякувати за те, що в нас є: за близьких, рідних нам людей, Батьківщину, батьків, навіть всякі дрібнички. Адже все, що ми маємо, нам подарував Бог. Щоб бути щасливим, потрібно не сидіти на місці, а прагнути до своєї мрії просто зараз, вчитися на власних помилках, але не надто нарікати на себе.

Коли ти вчинив щось недобре, потрібно просто щиро покаятися і Бог все нам пробачить. Але й ми самі маємо бути незлопам'ятними. Якщо ми будемо думати тільки про себе, ми ніколи не станемо по-справжньому щасливими. І якщо кожна людина буде щодня робити безкорисливо хоча б кілька добрих справ, світ стане набагато кращим, а ми – щасливішими.

 

Фото надане героїнею

Поділіться з друзями:
 
Більше на цю тему