Щастя це

Щастя - це ділитися світлом, любити. Поділіться зі світом своїм ЩАСТЯМ. Ставайте нашими героями і партнерами.

 

Зробіть світ щасливішим! Поділіться своїм щастям!


27 Жовт 2015

Анастасія Дубиняк: «Щастя - це наближення до Бога»

Автор 
Читайте більше в рубриці Щастя: люди
 

Анастасія Дубиняк - героїня Шастя на Народ UA. "Людині так мало треба для щастя, але, на жаль, так багато, щоб це зрозуміти", - каже вона.

Анастасія Дубиняк живе у Львові. Вона вчиться на перукаря-візажиста. Цікавиться модними тенденціями та фотографіями.

Що таке щастя?

- Людині так мало треба для щастя, але, на жаль, так багато, щоб це зрозуміти. Іноді згадую, що в  дитинстві для щастя достатньо було і одного морозива. А тепер багато хто сліпо женеться за неіснуючим та нереальним щастям..

На мою думку, щастя приходить в наше життя, коли ми шукаємо, пізнаємо і наближаємося до Бога. Ось уривок з Біблії: «Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою! Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм. Боже, тягар Мій легкий!».

Я вважаю, що справжнє щастя ми можемо знайти, лише у Христі. Лише з Ним ми можемо бути по справжньому щасливими. Тому потрібно старатись жити в серці з Богом, жити його заповідями, намагатися кожного дня робити світ кращим.

Щодо історії, то одного разу  мене запросили на прославу, де я і зустрілась з Богом, після чого моє життя змінилось. І тепер  я можу з впевненістю сказати, що я є щасливою людиною. 

 

Фото надане героїнею

Поділіться з друзями:
 
Більше на цю тему