Щастя це

Щастя - це ділитися світлом, любити. Поділіться зі світом своїм ЩАСТЯМ. Ставайте нашими героями і партнерами.

 

Зробіть світ щасливішим! Поділіться своїм щастям!

Медичне страхування має стати інструментом для наповнення бюджету лікарень додатковими коштами.

Цьогоріч у бюджеті області виділено кошти для початку будівництва обласного діагностичного центру.

З 6 на 7 січня в усіх районах Черкаської області в 354 культових спорудах відбулися богослужіння з нагоди Різдва Христового, в яких взяли участь понад 65 тисяч осіб.

Субота, 07 січень 2012 11:08

Христос народився

Сьогодні православні християни відзначають Різдво Ісуса Христа. НародUA вітає усіх із цим святом і бажає відчути це народження у душах.

Цього дня православні християни відзначають Різдво Христове. Христос народився! Славімо Його!

Щоб висловити цей дух і радісну атмосферу свята тут і знаків оклику, звісно, замало. «Конкурувати» з Різдвом Ісуса Христа у християн може лише Великдень, тобто Воскресіння Господнє, яке і є суттю християнської віри. Проте в українських християн так культурно та історично склалося, що Різдво – мабуть, найбільш інтимне, сімейне й загадкове релігійне свято. Та й узимку здавна було зручніше й краще гуляти, аніж влітку, зважаючи на певний зимовий відпочинок від землі та інших не менш важливих занять.

В селі Лебедин Шполянського району Черкаської області під час руху загорівся автомобіль «Volkswagen Jetta».

Черкаські піротехніки знешкодили міну та снаряд.

Мер Черкас Сергій Одарич відповів на закиди щодо ліквідації муніципального оркестру.

П’ятниця, 06 січень 2012 10:56

Мерія знову попереджає про дупогеп

З 6 по 7 січня, за даними Гідрометцентру, очікуються складні погодні умови: опади у вигляді дощу, а з 9 січня пониження температури. Тому така ситуація ймовірно утворить ожеледь та налипання мокрого снігу на дорогах.

Днями у селі Попудня Монастирищенського району відбулося урочисте відкриття нового багатофункціонального дитячого спортивного майданчика.

Дефіцит коштів для медичної галузі Черкас у цьому році може становити 28 мільйонів гривень.

Іменини відзначають Клавдія, Євгенія, Агафія, Микола, Пилип. Вітаємо вас. Крім того, у православного християнського світу сьогодні Святий Вечір напередодні Різдва Ісуса Христа. Тож святого духа в наші душі та оселі. Нехай це свято об'єднає всі родини, народ та весь світ, і відродить у нас Христа й любов.

Ще сьогодні річниця з дня народження Василя Стуса.

Для того, щоб встановити мінімальну кількість паркоматів, Черкасам потрібно щонайменше 1 млн 200 тисяч євро.

Депутати Кам'янської районної ради не хочуть надавати інформацію про себе Комітетові виборців України.